Hej - jeg står bag
Fødevarer & Formalia

Jeg hjælper mindre fødevareproducenter med at klare de formelle krav så fødevarelovgivningen overholdes - så du kan koncentrere dig om at producere fødevarer og udvikle din forretning.

Jeg kan hjælpe dig videre med din madlavning eller dine fødevarer.
Jeg tror på at du kan!

Jeg hjælper andre ligesom dig der

  • synes at mad og fødevarer er supervigtig
  • gerne vil gøre det selv - om det så er madlavning eller industriel produktion af fødevarer
  • lige skal have en hjælpende hånd med at komme helt rigtigt i gang

 

 

Der er to måder jeg kan hjælpe dig på

- Har du en fødevarevirksomhed, kan jeg hjælpe dig med alt det formelle papirarbejde.

Du kan læse mere om hvad du kan få hjælp med som fødevareproducent.

 

- Er du hjemmets kok, eller vil du gerne være det, kan jeg hjælpe dig med at genfinde glæden ved at stå med potter og pander.

Har du et ønske om at inddrage dine børn mere i køkkenet, så har jeg også gode ideer som jeg gerne vil dele med dig.

Klik her for at læse mere om hvordan du får mere hjemmelavet mad hjemme hos dig selv

 

Du kan få en halv times GRATIS afklaringsmøde med mig, så du kan være sikker på at det er mig der skal hjælpe dig videre.

Jeg hedder Lise Spang Olsen, og jeg står bag Fødevarer & Formalia.

Jeg er uddannet fødevareteknolog fra Zealand Roskilde. Inden jeg begyndte at beskæftige mig professionelt med mad, har jeg i mange år elsket madlavning, at sylte og stege og eksperimentere i køkkenet. Og så er jeg et madøre. Jeg synes at mad frem for alt skal smage godt, og skal laves med respekt for råvarer og dem der skal spise maden.

Inden jeg begyndte på min uddannelse ti fødevareteknolog, blev jeg uddannet cand.mag. i dansk og arbejdede derefter mange år i it-branchen med kvalitetssikring.


"Og hvad kommer det mig ved?" tænker du måske?

Det er detaljer der vil sikre dig en omhyggelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, hvis du vælger at bruge mig som din fødevarekonsulent.

I Fødevarer & Formalia hjælper jeg den gode madkultur på vej i Danmark - det vil jeg gøre ved at hjælpe mindre fødevare-iværksættere i gang med at producere. Jeg hjælper både med papirarbejdet og med fødevareudvikling. Det kan være svært at finde rundt i alle reglerene der gælder inden for fødevareproduktion. og det medfører store bekymringer. For at give dig bedre tid til at udvikle din fødevare eller dyrke din afgrøde, så kan jeg overtage noget af det du synes er besværligt.

 

Jeg interesserer mig for den gode madoplevelse og for at få bedre mad på de danske spiseborde. Med stiftelsen af Fødevarer & Formalia vil jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe den danske fødevarescene.

Eksempler på hvad jeg hjælper med

  • Tekst til hjemmeside for fødevareimportør i Aarhus
  • Udvikling af havredrik
  • Økologicertificering
  • Egenkontrolprogram
  • Presning af æbler til æblemost for private

Priser for erhverv

Du kan vælge mellem to slags priser: timepris eller en fast pris for en ydelse.

Ved timeprisen betaler du for den tid som jeg bruger på at hjælpe dig, plus eventuelle transportudgifter og udgifter til aftalte indkøb.

Min timepris er 485 kr., ex moms.

Ved en fast pris for en ydelse aftaler vi en fast pris for en afgrænset opgave. Denne pris indeholder alle udgifter jeg må afholde for at udføre mit arbejde for dig.

Uanset hvad du vælger, tilbyder jeg altid en halv times gratis afklaringsmøde med mig, så du har noget at vælge ud fra.

Samlede kontaktoplysninger

Fødevarer & Formalia ved Hollandske Kontorer
CVR.nr. 42771686

Egøjevej 30a, 4600 Køge
info@fofor.dk
50509888

Bag om mig

Når jeg ikke arbejder professionelt med mad eller læser lovtekster på Retsinfo, så kan jeg godt lide at lave mad!

Bage kage, sylte bær, trække ekstrakt af hyldeblomster, eller hvad nu sæsonen byder på - gerne sammen med mine børn.

Og så kan jeg godt lide at strikke - "kan lide" er muligvis en underdrivelse.

Varme bluser, puder, tæpper osv. Der er altid tid til at snige strikkepindene frem!

Fødevarer & Formalia4600 Køge 50509888 info@fofor.dkCVR.nr. 42771686 Salgs- og leveringsbetingelser