Priserne på fødevarer og meget andet er steget voldsomt de sidste par år, og det kan være svært at få det hele til at hænge sammen. Er du ikke så sikker i et køkken, kan det også nemt gå ud over den daglige aftensmad.

Afhængig af hvad dit problem er, kan der være forskellige løsninger -  kan du mon genkende dig selv i noget af dette?

  • Jeg synes at jeg er dårlig til at lave mad, og har brug for hjælp til at lære de grundlæggende ting i køkkenet
  • Jeg har tendens til at købe fastfood eller convienience, især fordi jeg ikke er så opfindsom selv
  • Jeg synes ikke at jeg har råd til at betale for ordentlig mad, så vi spiser ret meget pasta med ketchup eller andet der er meget billigt

 

Hos mig kan du både lære nogle grundlæggende færdigheder i køkkenet, få inspiration til at lave mere opfindsom mad, og sidst men ikke mindst også lære at få maden til at strække lidt længere og bruge dine rester, så du ikke behøver at spise billig, kedelig mad.

Fødevarer & Formalia4600 Køge 50509888 info@fofor.dkCVR.nr. 42771686 Salgs- og leveringsbetingelser