Fødevareudvikling

Nye fødevarer

Det er spændende at udvikle nye fødevarer. For at hjælpe dit nye produkt godt på vej, kan du få hjælp og sparring hos Fødevarer & Formalia.

Med stort kendskab til råvarer og fødevarekemi er det nemmere at rpoduktet på rette vej, uden alt for mange omveje.

 

Når du skal overveje holdbarhedsbestemmelse og emballering af dit nye produkt, kan jeg også hjælpe dig.

Æggeskaller i stabler

Hvordan smager din egn?

Lokale fødevarer, urejst mad - kært barn har mange navne.

Markedet for lokale fødevarer er stigende. Forbrugeren er villig til at betale mere for dit produkt, hvis det lokale islæt giver mere værdi for forbrugeren.

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til det lokale særpræg - eventuelt baseret på dine egne afgrøder.

Du kan også få hjælp til at komme fra de indledende forsøg hjemme i dit eget køkken til et fødevareprodukt der kan produceres i større mængder.

 Kontakt mig  i dag, så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Frugten æblepære

Smag og tekstur

90% af alle nye fødevarer der introduceres til markedet, forsvinder igen efter kort tid. Vil du sikre dig at dit nye produkt bliver taget godt imod, så skal du undersøge hvad forbrugeren siger, inden du begynder at producere i store mængder.

Jeg kan hjælpe dig med sensoriske undersøgelser - altså undersøgelser af hvad en forbruger synes om smagen og lugten af dit produkt, om hvordan det føles i munden, og mange andre aspekter, som det er værd at kende til.

Glas med syltetøj og marmelade
Fødevarer & Formalia4600 Køge 50509888 info@fofor.dkCVR.nr. 42771686 Salgs- og leveringsbetingelser